Lørdag d. 26/10 spillede vi den sidste hjemmekamp for at blive dansk mester, og det gik jo som alle håbede på, en pæn sejr over et godt spillende Aalborg hold.

Vor første halvleg var ikke ret gammel før Joakim Calmar kom igennem og scorede sikkert midt i målet som han også fik sparket over til en 7 - 0 føring. Så blev vi lidt rystet da Aalborg kort efter kom igennem og scorede et forsøg til reducering af vor føring til 7 - 5, men så gik det stærkt for os 2 forsøg af Gerard Hounou samt 2 spark over af Joakim Calmar til en føring på 21-5, og sidst i halvlegen lykkedes det Martin Ellegaard at komme igennem og score et forsøg til 26-5 som også blev halvlegens resultat.

I anden halvleg gik det lidt bedre med os, 2 forsøg af Oliver Le Roux samt 2 forsøg af Joakim Calmar, og et forsøg af Rasmus Hvass,-Simon Holm, samt Johannes Mackeprang, samt 4 spark over Joakim Calmar bragte vor anden halvleg scoring op på 43 - 0 og totalt på 69 - 5.

Vor træner Kaare Lasalle Frandsen mener vi er godt rustet til vor sidste kamp imod Aarhus R.K. på deres hjemmebane i Viby. Flere af vores spillere var på spiontogt om Søndagen i Helsingør hvor Hamlet R.K. havde besøg af Aarhus R.K. men ikke blev særlig rystet over Aarhus R.K. sejr over et noget svækket Hamlet hold med mange skader Aarhus vandt 40 - 7.