Efter 10 første divisions Øst-kampe og 5 Super 6 kampe, tabte R.K. Speed den sidste kamp i finalen imod Aarhus R.K. Kampen blev spillet i Aarhus lørdag d. 9 november R.K.Speed havde lejet en dobbeltdækkerbus, der havde spillere og tilskuere med til Aarhus, 75 stks. i alt.
Men selv om vi havde bragt vore egne tilskuere med, måtte vi indrømme at Aarhus anden halvleg var bedre end vores og de vandt kampen 33 (18) - imod vores 17 (10).
Vi lagde ud med et forsøg af Gerard Hounou, desværre fik Joakim Calmar ikke sparket over, kort tid efter fik Aarhus tilkendt et straffe som de fik over til en reducering til 5-3. Speeds tilskuere fik igen noget at glæde sig over, da Gerard Hounou igen gik igennem til en scoring til 10-3, sparket kom heller ikke denne gang over. Så fik Aarhus lidt vind i sejlene, 2 forsøg med et spark over til føring 15-10, og lige til sidst i halvlegen fik de tilkendt et straffe som sikkert blev sendt over til halvlegsføring 18 - 10.
Anden halvleg startede Speed igen ud med et forsøg fra Oliver Le Roux og Joakim sparkede sikkert over til 18-17, nu blev det spændende, Speed pressede Aarhus meget, men det gav samtidig nogle store huller, som Aarhus udnyttede med 3 forsøg til slutresultatet 33 - 17.
Vi må igen lykønske Aarhus efter begge hold havde spillet en god seværdig gang rugby, men vi kommer igen vort hold er jo ret ungt - en gennemsnitsalder på 22 år lover jo godt for fremtiden.
Nu bliver der en pause på 1 måneds tid, inden træningen starter op igen, og med en træningstur til England i marts måned, inden den hjemlige turnering starter op igen.