Rugbyklubben Speed løb ind meget stor modstand imod Hamlet. Det kan ses tydeligt, at sidste års bronze skal følges op af holdet fra Helsingør, men på den anden side er det også bedre at der bliver mere jævnbyrdighed, så øst-holdene kan få medaljerne tilbage
på Sjælland.

Kampen blev spillet i et meget højt tempo, og kun Speeds bedre træningstilstand gjorde udslaget. Vi var i stand til at presse modstanderen overalt på banen.

Kampens resultat blev  Hamlet  0 (0) -  R.K. Speed 14 (7).

Speed lagde et stort pres på Hamlet fra kampens start, men der skulle gå næsten 25 min. før Oliver Le Roux fik vristet sig fri og i vanlig stil kom igennem helt ude i venstre side og kunne komme helt ind under mål. Så Joakim Calmar kunne sparke sikkert over til halvlegsresultat 7 - 0.

Det samme skete i anden halvleg hvor Oliver Le Roux igen slap igennem, og scorede sikkert. Joakim Calmar scorede sikkert til stillingen 14 - 0, vi havde flere gode muligheder, men manglede det sidste til at kunne ændre på resultatet.

Men et godt spillende Speedhold, der skal have ros for en super holdindsats, men også Hamlet ydede en kraftpræsentation som gav kampen prædikatet, god propaganda for Rugbysporten.