Lørdag d. 24. maj skulle Rugbyklubben Speed spille kvartfinale imod Frederiksberg Rugby Klub på hjemmebane.
Vi har endnu ikke mødt dem i 1. division Øst (spilles på hjemmebane d. 3 juni Kl. 18.30) men vi mødte igen et meget
aggressivt hold der mødte os langt oppe på vor banehalvdel, men vi forsvarede os godt og fik langsomt bygget vort spil
op.

Kampen endte  med sejr til Speed. Første halvleg endte med en Speed føring på 14 - 0. Forsøgene blev lavet af
Joakim Calmar 1 forsøg og 2 spark over, i alt 9 point. Det sidste forsøg (5 point) stod Victor Hounou for.
Anden halvleg blev vort forsøg lavet af Espen Thorius 5 point og Joakim Calmar 1 straffespark, 3 point.

Altså 22 - 0 til Speed. De andre kampe endte med sejr til CSR, Hamlet, og Århus. Der skal nu trækkes lod
om semifinalerne, hvilket sker i denne uge.