Tirsdag d. 17/6 var vi på besøg i Lundtofte hvor vi skulle møde Exiles, vor journalist var på hospitalet for at få et nyt knæ så jeg har kun resultatet at meddele i denne kamp.

Den næste kamp var mere interessant det var slaget om AMAGER hvor vi skulle møde vores arvefjender C.S.R./NANOK. Denne kamp havde det hele men mest godt spil fra to hold der passede godt til hinanden. C.S.R./NANOK 6 (0) - Rugbyklubben SPEED 56 (32).

Det var en stor sejr men yderst fortjent af et godt spillende SPEED - Hold.

Første halvlegs pointscorere var
Alex Østergaard 3 forsøg 15 point
Espen Thorius 1 forsøg 5 point
Joakim Calmar 1 forsøg - 1 straffe 3 point - 2 spark over 4 point

En halvleg hvor SPEED havde styr på spillet. Vores forwards har før været underdogs over for CSR's meget tunge klynge, men det er udlignet nu. Vort kædespil fungerede virkeligt godt. Der blev skabt meget plads og en bunke gode løb der gav en god bonus, Især Alex var sprudlende. Gang på gang kom han fri. Det blev da også til 3 forsøg.

Anden halvleg lignede første med mange gode forsøg og godt Forwardarbejde. Anden halvlegs pointscorere var
Joakim Calmar 2 forsøg 10 point og 2 spark over 4 point
Nicklas Tell 1 forsøg 5 point
Oliver Le Roux 1 forsøg 5 point

Det var en kamp hvor vi holdt vore modstandere fra at score point på forsøg -- godt kæmpet drenge, CSR scorede kun på 2 straffespark.
Desuden spillede man også i 1 Division Vest, og førerholdet Aarhus R.K. var i Aalborg hvor de tabte 19 - 16. Det kan hjælpe os til SUPER 6 Serien i efteråret.