For første gang siden 1996 lykkedes det for Speed at vinde en turneringssejr i 15-mandsrugby. Speed vandt hjemme i Travbaneparken årets finale med 21-15 over Aarhus RK. Finalesejren kom efter en god og tæt kamp, hvor Speed dog virkede meget velforberedte og aldrig for alvor kom under pres. Efter kampen blev Victor Hounou kåret som bedste spiller.

I starten af kampen havde Aarhus et mindre overtag, men Speed forsvarede stærkt og endte halvlegen med en føring på 7-0 efter et forsøg ved Emil Enna og konvertering ved Joakim Calmar Nielsen.

I anden halvleg fik Aarhus reduceret til 7-5 men konverterede ikke. Derefter scorede Alex Østergaard til 12-5 i sin sidste kamp for Speed. Igen konverterede Joakim Calmar sikkert og udbyggede føringen til 14-5. Aarhus reducerede igen, men konverterede heller ikke denne gang, hvorved Speed var oppe 14-10. Det rystede dog ikke Speed som konstant udnyttede enhver fejl i Aarhus spil. Dette førte til en scoring ved Victor Hounou til 19-10 og konvertering til 21-10 ved Joakim Calmar. De sidste ti minutter forsøgte Aarhus at etablere et pres men det blev overvundet af Speeds forsvar indtil i sidste minut hvor Aarhus igen reducerede uden at konvertere og dermed kom på 21-15. Det betød at en sidste offensiv ville kunne give Aarhus syv point og sejren, men tiden gået og Speed fik en fortjent sejr.

På vej til finalen har Speed vundet 22-0 over Frederiksberg i kvartfinalen og en udesejr 25-24 over Hamlet i semifinalen.

Alle pokalturneringsresultater for Speed siden første turnering i 1974 kan ses på hjemmesiden