R.K.Speed har spillet to kampe i grundspillet. Lørdag d. 6 septemper ude imod Frederiksberg hvor Speed vandt stort 70 - 0.

Lørdag d. 13 sep. spillede vi så sidste kamp hjemme i grundspillet imod det absolut næstbedste hold Hamlet R.K. og de har virkeligt givet os kamp.

Spillet var rigtigt godt og tæt, og der skulle gå omkring 25 minutter før vi fik en score. Det kom fra et straffespark som de sidste to års topscorer Joakim Calmar sendte over til en halvlegsføring 3 - 0.
Kampen var stadig meget jævnbyrdig indtil midt i halvlegen hvor holdkaptajn Nicklas Tell fik revet sig fri og scorede et forsøg til føring 8 - 0. Joakim fik ikke sparket over. Med den score klarede vi resten af kampen og kunne konstatere at vi var gået igennem grundspillet uden at tabe en kamp.

Nu skal vi så til at spille SUPER 6 det vil sige at vi nu møder de tre bedste fra grundspillet i Vest. Her blev Århus vinder. Dog har de tabt en kamp hvilket har betydning da resultater fra grundspillet føres med over i slutspil. De to andre er Ålborg R.K. og Lindø R.K. Disse tre hold skal vi nu møde ude og hjemme. Så vi møder Aarhus R.K. i den sidste kamp d. 8 November på hjemmebane med et håb at være Dansk Mester.

Stilling i Super 6 efter grundspil viser at Speed har 17 point og Aarhus 16.