Rugbyklubben Speed skulle spille en spændende kamp i Aarhus i lørdags d. 4. oktober. Vi skulle møde sidste års danske mestre på deres bane, og det blev en spændende affære.

Aarhus R.K. 8 (5) - R.K.Speed 29 (12).

Det blev en uhyre spændende match, det var 2 hold der matchede hinanden godt. Det ene angreb efter det andet rullede frem imod målområdet. Efter 10 minutter fik Aarhus et forsøg og sparket mislykkedes, føring til dem 5 - 0. Kort tid efter kom Joakim igennem og sparket lykkedes heller ikke, 5 - 5. Derefter gik der 20 minutter da vi igen kom igennem ved Mark Franklin og sparket kom over til en halvlegsføring på 12 - 5.

Vi lagde stort pres på dem straks fra anden halvlegs start og vor holdkaptajn Nicklas Tell kom fri og scorede et forsøg til føring 17 - 5. Kort tid efter fik Aarhus tilkendt et straffe som de også fik over og reducerede til 17 - 8. Men tættere kom de ikke, de sidste 2 forsøg blev lagt af Esben Thorius til en føring på 27 - 8 og da Joakim fik det sidste spark over blev resultatet 29 - 8, fuldt fortjent til et godt spillende Speed mandskab, der derved kom et godt skridt videre mod det danske mesterskab.

Nu er der pause da der spilles landskamp i Østrig i weekenden, og næste kamp er hjemme imod Aalborg d. 18 oktober. Derefter er der en landskamp mere hjemme imod Slovenien. Den næste turneringskamp er imod Lindø R.S.K. hos dem for så at slutte hjemme d. 8 november og forhåbentlig vinde et dansk mesterskab.