På grund af at sevenslandsholdet var i Ungarn i week-enden 6-7 juni og Speed havde 6 spillere med var kampen mod FRK flyttet til d. 9 juni.

Det var den kamp vi frygtede mest da de to klubber delte førstepladsen, men igen viste holdet af de er gjort af et godt stof. Vi var utroligt pressede det meste af kampen, men det gode er at vi har godt af noget modstand, så holdet får lært af at være under pres.

Første halvleg startede med et straffe til os og vor meget sikre Joakim Calmar fik sparket over til en 3 point føring. Nu bølgede kampen frem og tilbage og FRK fik udlignet til 3-3 stilling. Sidst i halvlegen kom vor holdkaptajn Niklas Tell igennem og scorede et forsøg og Joakim Calmar fik sparket over til en halvlegsføring på 10 - 3.

Anden halvleg startede med en scoring af Rasmus Hvass og igen fik Joakim Calmar sparket over til en 17 - 3 føring. Vi var stadig presset men red stormen af og da Gerard Hounou lukkede kampen med et forsøg, som Joakim missede sparket på til en sejr på 22 - 3, var der stor jubel på sidelinien.