Brian Elmegaard er afgået ved døden

Brian Elmegaard er afgået ved døden

Udgivet: 8. oktober 2024-Af -Visninger: 6-Læsetid: 0,7 minutter-

Det er med stor tristhed, at vi har modtaget besked om, at klubbens mangeårige medlem og tidligere bestyrelsesmedlem Brian Elmegaard er afgået ved døden natten mellem lørdag og søndag efter længere tids kræftsygdom.

Brian var en dygtig rugbyspiller, men derudover en ildsjæl, der har siddet i bestyrelsen i en lang årrække og ikke mindst fået vores traditionsrige 7’s turnering til at fungere i årevis. Sidst i 1990’erne blev Brian den ene af Speed Bladets to redaktører. Efterfølgende var Brian den succesfulde arkitekt bag transformationen af Speed Bladet til vores, dengang nye, hjemmeside i 00’erne.Brian bisættes i Toksværd Kirke (Dystedvej 1, 4684 Holmegaard) på fredag den 11. oktober kl. 11. Klubben sender tanker til de efterladte. Æret være Brians minde

Flere nyheder

  • 16. oktober 2024
    Speed drager til Aarhus – fortsat plads til tilskuere
  • 15. oktober 2024
    Velkommen til vores nye hjemmeside!

Vores historie

Vores historie

Fra vores ydmyge begyndelse i 1950 til at blive en af Danmarks førende rugbyklubber, har Rugbyklubben Speed en rig historie fyldt med passion, dedikation og uforglemmelige øjeblikke. Dyk ned i vores historie og lær mere om, hvordan vi har udviklet os gennem årene.